|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
HARIBO
|
Wysłany: 30.12.2008 (Wto) 13:07 Temat postu: Selekcja i Ochrona |
|
|
Witam wszystkich "wielbicieli" Parlamentu.
Ja również do Was należalam...Parlament byl moim i moich znajomych ukochanym klubem w piątkowe wieczory. Ale po tym jak zostałam potraktowana przez CUDOWNYCH PANÓW z ochrony w ostatni piątek, wrecz znienawidziłam Parlament!Zrezygnowałam z Sylwestra u Was i oddałam swoja kartę pobliskiemu śmietnikowi. Ludzie, że pracujecie tam jako ochrona nie oznacza, że jesteście wyższą rangą od nas i nie obowiązuje Was kultura osobista-przecież jesteśmy ludzmi, takimi samymi- i my i wy!!
Selekcja-Ok rozumiem i chwała Wam za to, że ją przeprowadzacie!W koncu nie mam ochoty potykać się o drętwe nogi panów którzy juz nie domogli. Ale selekcja w stylu: Ty wchodzisz, bo Cie znam a Ty nie bo jestes mi obcy! ABSURD!! Sami ocencie jak musiałam się poczuć:
Jak co piątek (no z małymi wyjątkami) ustawiłam sie przed panem z selekcji. Okazałam dowód tozsamości z kolegą którego zaciagnełam z Torunia na moją ukochaną czarną imprezę. Po zweryfikowaniu prawidłowego wieku panu coś sie odwidziało i powiedział "złe obuwie" odwrócił sie plecami do nas i koniec. Kolega miał na sobie czarne wypastowane buty ze sznurówkami(ale to nie były adidasy!)na sobie koszula itp. Ale co tam-rozumiem przecież według kartki wiszącej na drzwiach mają prawo odmówić bez podania przyczyny. Juz chcialam wyjść z kolejki kiedy zauwazyłam, że owy selekcjoner podaje reke jakimś panom i wpuszcza ich z usmiechem na twarzy mimo, że mieli na sobie białe, podarte, brudne adidasy i zwykłe t-shirty!!! I gdzie tu jakiś szacunek od Was dla stałych klientów??Jeżeli selekconer który poniekąd niesie wizytówke klubu ma czelnośc zwrócic mi uwage o mój strój to niech na pczatek zacznie od siebie!! Sam na sobie mial drechy i byle jakie adidasy!!! Jestem ta całą sprawą zdegustowana!! Nigdy nie sądzilam, że w Parlamencie tak elitarnym klubie dojdzie do tego, że klient spadnie na dno a obsługa wezmie góre wrecz z szyderczym zachowaniem...Radze kadrze się w pore przebudzić...bo mnie juz straciliście.
PS:jak czarny piątek to czarny w tego słowa znaczeniu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GodoftheCrowd
Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 104 Skąd: z Kątowni koło Ciepłowni
|
Wysłany: 30.12.2008 (Wto) 22:09 Temat postu: |
|
|
po przeczytaniu tego postu jestem zdumiony postawą.... zapewne zalogowałaś się tylko z tego powodu iz zaistniała taka sytuacja... i chcesz poinformować innych w jaki sposób zostałaś potraktowana... mnie przy tym nie było i nie moge powiedzieć nic o tej sytuacji jednak wiem ze nie jesteś sama.. juz były takie przypadki ale klientów parlament nie tracił poprzez taką sytuację... moze osoba która stała na selekcji miała inne powody zeby nie wpuścic was do klubu... a powód ze ma sie złe obówie jest najlepszy bo czesto wtedy ludzie się nie kłucą przy wejściu tylko odchodzą... ale czasami zdarzaja sie pomyłki i zostaje oddelegowana osoba która by niesprawiała problemów... jezeli to coś pomoze to moge przekazac info o tym poście selekcji jako stały bywalec w imieniu Parlamentu wybacz ze tak sie stało i zapraszam ponownie do klubu na wspólne imprezowanie.... _________________ Turn the lights off in this place
Turn the music up in here |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Hans_ss
|
Wysłany: 20.01.2009 (Wto) 17:04 Temat postu: |
|
|
nie dziwie się , że taka sytuacja zaszła ... Zgodzę się z Panią , że wpuszcza swoich kolegów, którzy nie powinni wejść...np. w sportowych obuwiach lub "pasiakach" i nie raz widziałem jak te osoby się zachowują w środku . Myślą, że mają ulgę bo znają pana selekcjonera A Pan selekcjoner uważa się za bóg wie kogo Klub na jego humorkach traci klientów ( nie mówię , o panach w sportowych obuwiach albo pasiakach ) ale zauważyłem , że sporą grupę normalnych ludzi , którzy nie obiegają od regulaminu ...Humorek Pana selekcjonera również dotyka moich znajomych , którzy są stałymi bywalcami w tym klubie . A to , że panu selekcjonerowi nie odpowiada ich twarz to nie ich wina , nie będą chyba sobie operacji plastycznej robić , żeby wejść. Raz wpuszcza bez problemu a za tydzień ma humorek . Sam też byłem dwa razy ofiarą jego humorku a można powiedzieć , że jestem stałym bywalcem ubrany byłem czysto kulturalnie "biała koszula , spodnie od garnituru , i buty wizytowe , wracałem ze spotkania służbowego samochodem i postanowiłem, że wpadnę do parlamentu odwiedze znajomych ...Zaparkowałem samochód na targu węglowym i ruszyłem do parlamentu a tam pan selekcjoner na wejściu "nie wchodzisz " za każdym razem kiedy idę do parlamentu jestem w eleganckim stylu ubrany Więc nie rozumiem zachowania pana selekcjonera (nie chodzi tylko o mnie , lecz takich osób zauważyłem, że jest więcej ) . A kiedyś jak byłem młodszy w "szczeniackich" ciuchach przychodziłem i nie było problemu Zawiodłem znajomych dlatego, że pan selekcjoner ma humorek :)Ogólnie Parlament jest super klubem , będę dalej chodził o ile pan selekcjoner mnie wpuści pozdrawiam cała ekipe klubu parlament!  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|