| Autor |
Wiadomość |
GodoftheCrowd
Dołączył: 11 Gru 2008 Posty: 104 Skąd: z Kątowni koło Ciepłowni
|
Wysłany: 21.07.2009 (Wto) 23:56 Temat postu: |
|
|
musisz o tym porozmawiac z menago artystycznym klubu... ten miły pan wytłumaczy Ci czemu nie gra Bezksywy spoko luz.. jak nie teraz to pozniej tak bedzie ze zagosci w klubie czesciej a z ta gwarancja dobrej imprezy to nie wiem czy warto chodzic na imprezy Barta.. jest dobry ale moim zdaniem sa inni Dj'e ktorzy rownie dobrze potrafia zabawic tłum  _________________ Turn the lights off in this place
Turn the music up in here |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niep0drabialna
|
Wysłany: 22.07.2009 (Sro) 10:25 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem Bart jest najlepszy, bo zawsze się git bawię , a z innymi Dj-ami to różnie bywa... No podobno Bezksywy ma grać po wakacjach, ale nawet konkretnego terminu jeszcze nie ma... _________________ Trzeba umieć kochać życie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GodoftheCrowd
|
Wysłany: 23.07.2009 (Czw) 23:00 Temat postu: |
|
|
wiec narazie ciesz sie ta informacja i nie zawracaj sobie tym wiecej głowy ) niech wakacje Ci miło mijaja na zabawie ze znajomymi a nie na mysleniu kiedy kto bedzie grał ) _________________ Turn the lights off in this place
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niep0drabialna
|
Wysłany: 24.07.2009 (Pią) 11:53 Temat postu: |
|
|
Ale to w wakacjach jest najlepsze - imprezy Dlatego chce wiedzieć kiedy będę się dobrze bawić  _________________ Trzeba umieć kochać życie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GodoftheCrowd
|
Wysłany: 24.07.2009 (Pią) 21:13 Temat postu: |
|
|
narazie kochaj zycie sadze ze bezksywy tez chce miec wakacje dla siebie i gdzies wyjechac.. wiec spoko, nie martw sie i zrelaksuj sie przy drineczku  _________________ Turn the lights off in this place
|
| Powrót do góry |
|
 |
K.
|
Wysłany: 30.07.2009 (Czw) 11:44 Temat postu: |
|
|
długo tutaj nie zagladałam ...tyle zmieniło się w moim życiu....Chyba dojrzałam...w końcu jestem rok przed trzydziestka....a to do czegos zobowiązuje...zmieniły mi się gusta muzyczne....odkryłam chillout....jestem zachwycona....zakochałam się w tych dżwiekach...Jajox pomyśl o imprezie w tych klimatach w Parlamencie....coś niszowego dla ludzi o wybrednym guście....jakoś przestało mnie bawić wywijanie tyłeczkiem rytm bitów tworzonych przez dj,ów od czarnej muzy...wyrosłam?...być może...zakończyłam pewien etap w moim życiu...zmieniłam też kolor włosów....teraz sa ciemne niczym heban...schudłam...jestem szczęśliwa...zdradzę Wam jeszcze jedno...niemieckie wydawnictwo podpisało ze mna umowe na trzy książki...dostałam zaliczkę...zwolniłam się z pracy...teraz mogę robić to co mi się podoba...i co kocham...
Wielkie dzięki Parlamentowi, który w "Wariatce" ...stanowi główną oś wydarzeń...obsłudze, ludziom od oświetlenia....noi dj,owi Slam,owi który stał się pierwowzorem głównego bohatera...i zainspirował mnie do napisania tej powieści...(premiera na rynku niemieckim w lutym 2010 r0..
mojej miłości platonicznej teraz kocham prawdziwie...i jestem szczęśliwa realnie znalazłam właściwego faceta...ale do Slam,a będę miała zawsze sentyment ...życzę wszyskiego najlepszego....Kasia |
|
| Powrót do góry |
|
 |
GodoftheCrowd
|
Wysłany: 31.07.2009 (Pią) 0:06 Temat postu: |
|
|
miło czytac ze mkomus sie powiodło w zyciu ) ale to chyba nie jest powiazane z tematem postow o bezksywym od ktorego to wszystko(tzn pisanie postow) sie zaczeło.... powodzenia wszystkim... i Tobie KAsiu.. oto przykład jak klub PARLAMENT moze zmienic ludzi oraz jak moze polepszyc ich zycie  _________________ Turn the lights off in this place
|
| Powrót do góry |
|
 |
K.
|
Wysłany: 31.07.2009 (Pią) 9:39 Temat postu: |
|
|
| Właczam komputer...jeszcze moment....i jestem na parlament.com.pl....po raz ostatni....pisałam tutaj takie intymne szczegóły z mojego zycia....że teraz mi wstyd....nawet Jajox zwrócił mi uwage że to nie miejsce na takie "wynurzenia"....miał racje....przepraszam za otwartośc....jeszcze kilka zdań i znikam....na zawsze....wiesz God tłumaczyć mnie może jedynie to...że czułam się samotna....wszyscy moi znajomi maja poukładane życie....zabiegani....nie mieli czasu żeby mnie wysłuchać....rozumiem ich....ale wiesz pisanie o Bezksywym....cóz sądzę że mi się temat wyczerpał.....do tej pory myslałam że tęskniłam za życiem jakie prowadziłam wcześniej.....no i za Slam'em też mi był tęskno....to fakt...nie miałam pojecia, że ktoś to czyta oprócz NipOdrabialnej, kbkate, God'a i Jajoxa....a przeczytałes to Ty....nie wiem kto Ci o tym powiedział (może wiesz od Ani?)....odgadłęś że K. to ja...i jestes chyba słusznie zazdrosny o Slam'a....coś go duzo było w moich postach....dzis wiem , że mogę Tobie powiedzieć o wszystkim....a mówię Ci to wszystko w tym miejscu, żebyś wiedział....że z forum ...Parlamentem ....i Slam'em rozstaję się definitywnie....żałuję tylko, że ostatnia impreza na której grał Slam tak się skończyła....jednak po głębszym przemysleniu stwierdzam, że musiał być jakis poważny powód dla którego pojawił się za dekami dopiero w granicach2.....mam do niego pełne zaufanie....jest profesjonalista i cos musiało się wtedy stać....szkoda miałabym co wspominać....!....to na tyle ...Slam zawsze będzie miał mały kącik w moim sercu....mimo że reszta należy do Ciebie:)....Forumowicze piszcie do mnie na maila na pewno odpowiem ...życze Wam powodzenia w życiu i niezapomnianych imprez w Parlamencie... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
TakeR
|
Wysłany: 01.08.2009 (Sob) 20:59 Temat postu: |
|
|
| ...tak czytam sobie i czytam i widze ze sie niektorzy podniecaja bartem, ze niby gwarancja dobrej imprezy?? to ze zagra pare starych kawalkow i to moze przez 30 min potem znika i idzie do kanciapy i wiadomo co robi wiec gdzie tu gwarancja dobrej imprezy? a poza tym klub sie zepsul i tyle kiedys potrafilem cale imprezy przetanczyc i to od czwartku do soboty a teraz ide to cala impreze przesypiam... zrobil sie syf i tyle powinni zrobic wstep od 21 lat to moze by sie polepszylo... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Niep0drabialna
|
Wysłany: 02.08.2009 (Nie) 12:49 Temat postu: |
|
|
Heh no, że ja akurat git się bawie jak Bart gra, nie znaczy, że się nim podniecam ;] Co do klubu, że się zepsuł to się zgadzam, kiedyś zawsze się dobrze bawiłam i obojętnie czy to był czwartek, piątek czy sobota, a teraz to jeżeli już mam się bawić to tylko w piątki i to też nie zawsze się dobrze bawię ;] _________________ Trzeba umieć kochać życie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|